Kanters maakt in recordtempo parkeerplaats VVV-Venlo

Geplaatst op 1 november 2018 by DHvV

Voor de voetbalclub VVV-Venlo heeft Kanters met haar infra expertise de parkeerplaats in recordtijd gerealiseerd. Vanaf start bouw tot drie weken naar de oplevering toe, verzorgde DHvV de marketinguitingen. Met Kanters als wedstrijdsponsor bij de wedstrijd van VVV-Venlo-ADO Den Haag werd de parkeerplaats met trots geopend. https://www.facebook.com/Kantersbv

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten