Kanters campagne RioleringsVakdagen

Geplaatst op 22 maart 2018 by DHvV

Voor Kanters riooltechniek is een campagne en beursthema ontwikkeld voor op de RioleringsVakdagen. Met de campagne ‘ff doortrekken’ zijn er on- en off-line middelen ontwikkeld inclusief het standontwerp voor de beurs en een levensgrote wc-trekker als eye-catcher op het buitenterrein. Met een VR-bril kon men door -virtueel door te trekken- via het rioleringsstelsel in het gemaal komen en bekijken hoe zo een gemaal nu werkt.

http://www.kanterstrektdoor.nu

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten