Rezidenz corporate identity

Geplaatst op 30 januari 2018 by DHvV

Voor de gebiedsontwikkelaar Rezidenz is de corporate identity ontwikkeld met de merkpositionering: building, well, being. Deze positionering laat zien dat de kracht van de organisatie zit bij de pay-off als totale betekenis en de drie kernwoorden afzonderlijk. De kerncompetentie ‘building’ staat voor bouwen en het bouwen aan relaties, ‘well’ is de bron van creativiteit en welzijn van de klant, ‘being’ het zijn; pragmatisch werken in het nu, met de opdrachtgever als middelpunt.

www.rezidenz.nl


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten