Magazine Nieuwe Nuenenaren

Geplaatst op 30 januari 2018 by

In het magazine Nieuwe Nuenenaren zijn verhalen opgetekend van vluchtelingen die in Nuenen zijn komen wonen. De Gemeente Nuenen heeft haar doelstelling gehaald om alle statushouders te kunnen vestigen. Dit magazine draagt bij aan de cohesie binnen de gemeente. De initiatiefneemster Nannie van den Eijnden heeft voor het magazine verhalen geschreven, de eindredactie gedaan en draagvlak gezocht voor dit ‘platform’.


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten