Sports for Children en Sanne Wevers

Geplaatst op 1 november 2017 by

Met de olympisch kampioene Sanne Wevers heeft Sports for Children een nieuwe ambassadrice voor de stichting. De evenewichtsbalk waar Sanne het olympisch goud op behaalde in Rio werd door Janssen Fritsen aan haar geschonken. Tot die tijd stond de balk veilig opgeborgen in de hal in Helmond van Sports for Children. Bijna 6 jaar geleden stond DHvV aan de wieg van het initiatief en het ontwikkelen van de stichting.

https://nos.nl/artikel/2200685-wevers-eindelijk-herenigd-met-haar-gouden-balk.html


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten