Epke Zonderland signeert eigen portret

Geplaatst op 9 september 2016 by

Voor de stichting Sports for Children is een portret van de ambassadeur Epke Zonderland gemaakt. In opdracht van de stichting heeft Antonie de Rooij dit portret geschilderd, de opbrengst gaat naar de stichting. Het portret is te koop en is te bekijken bij Citydwellers in de Heuvelgalerie in Eindhoven.

www.sportsforchildren.nl

epke-lr

img_1358 img_7864 img_9316

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten