Marantz Milestone Museum

Geplaatst op 11 augustus 2016 by DHvV

Deze Marantz CDR-1 Professional is geschonken door DHvV aan Ken Ishiwata, brand ambassador van Marantz, ten behoeve van het Marantz Milestones Museum. Dit collectors item is afkomstig uit de erfenis van Dr. Jacques van Nieuwland, voormalig CTO van Philips Consumer Electronics, waar deze apparatuur in de jaren negentig werd ontwikkeld in samenwerking met Marantz. De introductiecampagne van de Marantz Compact Disc Recorders ‘If only your CD-player had one extra button…’ werd destijds ontwikkeld bij DHvV door Jacques’ zoon Wouter van Nieuwland.

cdr-1-bordje cdr-1


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten