Meander kookboekje tienjarig bestaan

Geplaatst op 6 april 2016 by

Meander viert haar tienjarig bestaan. Met Nonnevotten, Gewapend beton en levenslessen. Achter het fornuis ontstaan mooie herinneringen. Ogen prikkelen de nieuwsgierigheid. De neus snuift geuren op. De tong proeft. Het brein doet de rest. Bikken. Snoepen. Eten uit het vuistje. Dineren. Ieder op zijn eigen manier. Mensen vergeten de geur van een maaltijd doorgaans niet. Meander is daarom op zoek gegaan naar de geheime recepten van die herinneringen. Vond ze bij de bewoners en medewerkers van Archipel, Vitalis en Glorieux én nog thuiswonende senioren. www.smaakvolverzorgd.nl

DSC00205 DSC00204 DSC00203 DSC00202 DSC00201 DSC00200 DSC00206


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten