Merkpositionering TSS4U

Geplaatst op 21 januari 2016 by

Het bedrijf TSS4U ontwikkelt ‘off-grid’ solar solutions. Deze instrumenten zijn van dusdanige kwaliteit zodat ze opgewassen zijn tegen extreme hitte of andere weersomstandigheden op uiteenlopende┬álocaties wereldwijd. Voor TSS4U is een nieuwe merkpositionering ontwikkeld met de claim: ‘You’ll keep going when others fail’. Hierbij is een nieuw logo, nieuwe huisstijl en zijn corporate middelen ontwikkeld met de pay-off: ‘solid solar solutions’.

www.tss4u.nl

IMG_8562
IMG_8565 IMG_8564 IMG_8563IMG_8568

 

IMG_8566


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten