Merkpositionering Geofoxx

Geplaatst op 16 oktober 2015 by DHvV

Voor het bedrijf Geofox-Lexmond is een nieuwe merkpositionering ontwikkeld met daarbij een nieuwe corporate identity. De merknaam is voortaan Geofoxx met als pay-off: zinnig! Het gedachtegoed ‘Give it to the nexxt generation’ komt tot uitdrukking in de nieuwe campagnebeelden die onder andere op de website worden gebruikt. www.geofoxx.nl

IMG_8113 IMG_8114 IMG_8115 IMG_8116 IMG_8117 IMG_8118 IMG_8119 IMG_8120


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten