Janssen-Fritsen en TÜV

Geplaatst op 10 februari 2015 by

Als marktleider is Janssen-Fritsen (www.janssen-fritsen.nl) constant aan het kijken naar verbeteringen. Zo heeft de organisatie nu doorgevoerd om onder strenge normeringen de toestellen te gaan keuren. Dit onafhankelijke keurmerk T-Spec van TÜV, is onder de aandacht gebracht met de campagne ‘Goed. Gekeurd.’ Hiervoor is een brochure ontwikkeld en een animatie om de boodschap helder onder de aandacht te brengen.

https://www.youtube.com/watch?v=3Myyaq1dJNs

IMG_6840
IMG_6845 IMG_6844 IMG_6843 IMG_6842 IMG_6841

IMG_6846


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten