Kinderboek: Twix en de geluksgetallen

Geplaatst op 26 september 2014 by DHvV

De auteur Gi Caers verwonderde zich over het feit dat zijn zevenjarige dochter Laura zijn zelfverzonnen verhaaltjes maanden later tot in de kleinste details wist te herinneren. Waarom was ze dan de tafels de volgende dag al weer vergeten? Zo kwam Gi op het idee om dit sprookje te schrijven, waarin de tafels een magische rol spelen. Het verhaal en de prachtige illustraties van Mariek Blankert en de vormgeving van DHvV bieden de kinderen een uniek en aantrekkelijk handvat voor het onthouden van de tafels. Het verhaal wordt mede ondersteund door oefeningen die leerkrachten en leerlingen kunnen toepassen op de website.

www.twixuponatime.com

IMG_6369 IMG_6370 IMG_6371 IMG_6372 IMG_6373 IMG_6374 IMG_6375 IMG_6376 IMG_6377 IMG_6378 IMG_6379 IMG_6380 IMG_6381

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten