Gala-avond voor de LINDA.Foundation

Geplaatst op 2 september 2014 by

Op 1 september 2014 organiseerde Chantal Jansen Events in samenwerking met o.a. De Heeren van Vonder en Domein Oogenlust een exclusief Grand Gala ten behoeve van de LINDA.Foundation. Een mooie avond in een prachtige ambiance bij Oogenlust, van bloemsierkunstenaar Marcel van Dijk. Als kers op de taart was Linda de Mol zelf ook aanwezig en kon ze een cheque in ontvangst nemen met een fantastisch bedrag van € 145.000,-. Deze eerste goede doelen avond in het zuiden voor de LINDA.Foundation was een groot succes. Wij zijn trots dat we hier de communicatie voor hebben kunnen verzorgen.

http://www.lindanieuws.nl

Grand Gala Linda Foundation by Chantal Jansen Events

IMG_6147IMG_6146IMG_6152IMG_6150IMG_6161IMG_6159IMG_6162IMG_6155

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten