First Aid Kitchen

Geplaatst op 17 juli 2014 by DHvV

Het nieuwste boek dat is ontworpen door DHvV heet ‘First Aid Kitchen’. Het is geschreven door Andy McDonald van 24Kitchen, en maakt koken makkelijker. Het is een boek met een praktische inslag en is daarmee een antwoord op al je kookvragen. Boordevol uitleg over hoe je iets moet koken, bakken of braden. Tips hoe je restjes kunt verwerken. Maar ook uitleg over kooktechnieken en hoe je jouw gerechten op smaak kunt brengen. ISBN9789045205557 van Karakter Uitgevers.


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten