Advision Home Counsel

Geplaatst op 14 februari 2014 by DHvV

Voor Advision Home Counsel is een positionering ontwikkeld die zich onderscheidt van de reguliere makelaar. De projectontwikkelaar wordt bijgestaan door een team bestaande uit o.a. een verkoopadviseur, notaris en architect. Zo wordt de focus op dit moment gelegd op de bestaande woning met het daarvoor ontwikkelde concept; www.mijnwoningeerst.nl, www.advisionhomecounsel.nl


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten