Archipel (animatie over missie)

Geplaatst op 4 december 2013 by

Voor Archipel -een grote zorggroep in Brabant- ontwikkelde DHvV een animatie waarmee aan de werknemers de nieuwe missie werd gepresenteerd. Een schatkaart met de ‘parels’ van Arhipel is de conceptuele rode draad bij deze boodschap, waarbij later een vouwboekje werd meegegeven. Een beknopte weergave met de kernwaarden en missie van Archipel. Bekijk de animatie op Youtube via onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=qHApEHK9X7cDe Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten