Rudolph’s Bakery

Geplaatst op 5 november 2013 by DHvV

Rudolph van Veen’s ‘masterpiece’ ligt vanaf oktober 2013 in de winkel ‘Rudolph’s Bakery’. Het boek staat binnen twee weken op nummer 8 in de boeken Bestseller top 60 en is inmiddels in haar vijfde druk. Hij laat in dit boek met name zijn patisserie-werk zien wat hij vertoont in het TV-programma van 24Kitchen. Een mooi boek met 360 pagina’s smullen. Karakter Uitgevers, vormgeving DHvV, ISBN-nummer: 9789045206639. Tevens is er een commercial gemaakt ter promotie van het Rudolph’s Bakery boek.


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten