Exposize op de DDW

Geplaatst op 20 oktober 2013 by DHvV

Loop je tijdens DDW langs de stand van Exposize, dan zie je in eerste instantie een vervormd beeld van de Nachtwacht van Rembrandt. Kijk je echter vanaf één uniek punt, dan valt alles op de juiste plek. Wat je dan ziet is dit beroemde schilderij in het vertrouwde perspectief. Zelfs de bedrukte objecten die los vóór de wand staan vormen een geheel met de achtergrond. ‘Looking at the right perspective’ hebben we dit beursconcept genoemd ontwikkeld door DHvV. Met dit thema laat Exposize de veelzijdigheid aan printmogelijkheden zien op uiteenlopende materialen. Tevens is er een krant gemaakt waarin de toepassingen en mogelijkheden met materialen worden toegelicht voor o.a. opdrachtgevers als Studio Job, Kiki & Joost en Henri van Nuenen. Exposize Dutch Masters in Printing.

foto 1

foto 2 IMG_6486 IMG_6487 IMG_6492 IMG_6494 IMG_6495IMG_6498 IMG_6499 IMG_6500 IMG_6501 IMG_6502


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten