Marantz corporate campagne 2013

Geplaatst op 19 juli 2013 by DHvV

Voor het wereldbekende audiomerk Marantz werd de positionering doorgetrokken voor de global campagne. Met het 60-jarig bestaan hebben we de photoshoot in New-York plaats laten vinden om terug te gaan naar de ‘roots’ van het merk. Saul B. Marantz lanceerde daar de eerste versterker de Consolette. In 2013 heeft de Consolette haar naam gegeven aan het nieuwe ‘Wireless Music System’. In bekende Jazz cafĂ©’s en bij beroemde stadsgezichten zijn diverse Jazzmuzikanten gefotografeerd. Because music matters.

www.marantz.com


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten