Film op IJsland

Geplaatst op 14 maart 2013 by DHvV

Voor hekwerkenfabrikant Balak Coatings reisden we met een filmcrew af naar IJsland. Een film met als verhaallijn een sportman die een hek test onder de meest barre omstandigheden… No Limits. Het hek wordt daarbij blootgesteld aan de elementen van de natuur. Op IJsland zijn zomer- en winteropnames gemaakt in een betoverend landschap. Om de film te bekijken bezoek de website van Balak Coatings.

http://www.balak.com/film/no-limitsDe Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten