Nieuwe App SMYF in de App Store

Geplaatst op 4 mei 2012 by DHvV

Show Me Your Food is de nieuwe App die we hebben ontwikkeld waarmee we een social media platform met een spelelement hebben gecreĆ«erd. Food foto’s delen en sharen via Twitter en Facebook. Met deze App maak je foto’s van je favoriete gerecht en iedere maand wordt voor de meest creatieve foto een prijs weggegeven. De App is gratis te downloaden in de App Store of kijk op de website.

www.smyf.nl


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten