Werken bij Woonbedrijf

Geplaatst op 17 februari 2012 by DHvV

Werken bij Woonbedrijf is een online platform voor mensen opzoek naar een baan bij Woonbedrijf. De website biedt de mogelijkheid voor bezoekers om online te solliciteren. Naast het ontwerp van de website heeft DHvV diverse films gemaakt van mensen die bij de organisatie werken en zodoende een goede impressie geven van de werksfeer bij Woonbedrijf.

www.werkenbijwoonbedrijf.com


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten