Restaurant Zarzo huisstijl

Geplaatst op 12 februari 2011 by DHvV

De eerste uitingen van het drukwerk van restaurant Zarzo. Het logo is een abstracte vorm van een vleermuis, afkomstig uit het stadswapen van Valencia. De stad waar de roots liggen van Adrian Zarzo die deels opgroeide in Spanje met een half Spaanse en Nederlandse achtergrond. Ook in de origami-achtige vouwwijze komt de vorm van de vleermuis terug. Op 20 januari 2013 is de officiële opening die wordt verricht door Jonnie en Thérèse Boer. Voor Adrian Zarzo, de ambitieuze en jonge eigenaar, gaat een droom in vervulling met zijn nieuwe restaurant aan de Bleekweg in Eindhoven. Bij de Librije maakte hij deel uit van de brigade van Thérèse als sommelier. Daarna maakte hij de overstap naar restaurant Ivy van Francois Geurds en werd daar hoofdsommelier.

www.zarzo.nlDe Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten