Hypotheek Visie ‘Je woont toch om te leven!’

Geplaatst op 10 februari 2011 by DHvV

De Heeren van Vonder hebben mede aan de wieg gestaan van het positioneringsconcept ‘Je woont toch om te leven!’. Dit gedachtengoed hebben we tot uidrukking laten komen in de bekende huisstijl het ontwerp van het logo, en een breed scala aan landelijke uitingen, van outdoor, tot middelen voor de Woonbeurs. Een voorbeeld van de serie pocket magazines ‘Beleef!’

 


De Heeren van Vonder maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten